dijous, 26 de desembre del 2013

És l'hora de dir adéu!

                               


Ha arribat el moment de fer el comiat d'aquest blog pel que fa a les assignatures de COED i GITIC, a les quals els blog ha estat adreçat des de bon principi.

Al principi quan a l'aula ens van dir que havíem de crear un blog on anar posant i compartint les nostres experiències i coneixements que fèiem a la classe, em va semblar una mica extrany i he de dir que la idea no m'acabava d'agradar gaire. Però ara que ja he arribat al final d'aquesta nova aventura d'escriure un blog, puc dir que m'ha sorprès molt positivament ja que no només podem compartir amb tota la gent que el visita el que fem i expliquem a l'aula, sinó que ens serveix per ordenar les nostres idees, per expressar-nos millor, per saber si hem entès del tot el que hem après, per relacionar-nos amb gent que no coneixem d'altres blogs...

Quan parlem de l'assignatura de COED, puc dir que m'ha servit de molta ajuda el llibre de "Com parlar bé en públic" ja que ens dona una sèrie d'eines claus que podem utilitzar en el nostre dia a dia quan fem exposicions orals, també hem parlat d'aspectes molt importants com les habilitats lingüístiques, la comunicació oral, el llenguatge... A més a més, hem analitzat els aspectes que ha de tenir un bon comunicador, i hem creat descripcions de companys per tal de practicar el nostre lèxic i la nostra creativitat.

Si parlem de l'assignatura de GITIC, he de dir que se'ns han mostrat tota una sèrie d'eines, programes, xarxes socials... que ens ajudaran a l'hora de arribar a desenvolupar la nostra feina com a futurs mestres. Hem treballat google drive, twitter, pearltrees (com a marcador social), el prezi (per fer presentacions), scratch (on els nens poden jugar alhora que aprenen i desenvolupen una sèrie de valors molt important com el companyerisme, la col·laboració...), scoop.it...

Per tant, per anar acabant, tot i que al principi semblava que la idea d'explicar en un blog tot el fet a aquestes dues assignatures seria força complicat, finalment puc dir que ha estat una experiència molt enriquidora i, espero que aquest blog no s'acabi aquí, sinó que en un futur continui. Moltes gràcies a totes les persones que us heu passat per aquest blog i heu estat llegint les meves entrades, espero que us hagin servit de gran ajuda! Fins aviat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada